Ett Familjeföretag

Kinnareds Svarveri AB är sedan +18 år tillbaka ett känt och välrenommerat företag som ägs och drivs utav familjen Örnstedt. Huvudprodukterna är olika typer av ben till sängar och möbler i trä med eller utan metallbeslag.

Våra målsättningar
– Vara mycket pålitliga och flexibla
– Alltid leverera högsta kvalité
– Ha djupa samarbeten och långa kundrelationer
– Vara lyhörda för nya önskemål och utvecklingstankar
– Vara ett av Sveriges mest kompetenta och flexibla svarveri

Ett viktigt steg för att driva vår utveckling framåt tog vi tidigt då vi investerade i nya CNC-maskiner. Vi har nu möjlighet att skapa designlösningar som tidigare inte varit applicerbara industriellt.

Maskinerna svarvar, fräser, putsar, borrar samtidigt kan den vrida stycket under bearbetning vilket ger helt nya möjligheter.

Våra satsningar innebär att vi kan fortsätta vara konkurrenskraftiga på produkter samtidigt som vi flyttar gränserna för vad som är möjligt att producera industriellt i trä. Detta ger våra kunder möjlighet att driva sin produktutveckling till nya nivåer tillsammans med oss.

Produktion och produktutveckling är i full gång och vi är trygga i vår erfarenhet av att både standard och designade produkter kommer ur produktionen med hög finish och på ett effektivt sätt. Den respons vi får är oerhört positiv och vår ambition är framåt att följa upp med fler utarbetade prover för att visa vår kapacitet som samarbetspartner.

Vi hoppas att vi väckt ert intresse och att vi får lov att följa upp detta brev med en vidare dialog och förhoppningsvis ett möte inom kort.

Vänliga hälsningar, Daniel och Roy Örnstedt.

Malcare WordPress Security